Bliv klogere på de nye krav om tidsregistrering

Det er nok ikke gået din næse forbi, at der kommer lovændringer i 2024, der betyder, at virksomheder skal have styr på at registrere deres medarbejderes arbejdstid.  

Den 8. november 2023 fremsatte Beskæftigelsesministeriet et lovforslag vedrørende ændringer til arbejdstidslovgivningen, og den 23. januar 2024 blev loven vedtaget. Det betyder, at alle arbejdsgivere er forpligtet til at implementere et system, som sikrer registrering af medarbejdernes daglige arbejdstid. Loven træder i kraft den 1. juli 2024. 

For at gøre jer klar til de ændringer, der træder i kraft den 1. juli, kan du deltage i dette webinar af 1 times varighed og blive lidt klogere på de nye krav om tidsregistrering. På kurset vil vores dygtige jurister gennemgå de væsentligste ændringer i lovgivningen, og vi dykker ned i, hvilket krav lovgivningen stiller til jeres virksomhed, når I skal registrere medarbejdernes arbejdstid.  På kurset får du indsigt i hvilke medarbejdere, der er omfattet af kravet om tidsregistrering, og vi kommer ind på de krav, loven stiller til selve arbejdstidsregistreringen.

 

På webinaret kommer vi blandt andet rundt om:

 • Hvad formålet med loven er
 • En forklaring af arbejdstidsreglerne, herunder
  • Hvad er 48 timers reglen
  • Hvad er 11 timers reglen
  • Retten til en ugentlig fridag
 • Hvem der er omfattet af loven
  • Kan vi undtage visse medarbejdere, herunder selvtilrettelæggere?
 • Hvad der stilles af krav til den daglige arbejdstidsregistrering
 • Hvad der stilles af krav til tidsregistreringssystem

 

Sådan foregår kurset

Webinaret vil blive faciliteret af Visma DataLøn og ProLøns jurister med speciale i ansættelsesret. 

Du vil før kurset modtage det materiale, som vores dygtige undervisere vil gennemgå på kurset, samt et link til webinaret. 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til juristerne, enten skriftligt eller mundtligt i sidste halvdel af webinaret.

Varighed 1 time.

Bemærk: Vi gør opmærksom på, at lovens rammer for særlige kollektive overenskomst aftaler om arbejdstid ( “opt out”) ikke vil blive berørt på dette webinar. 


Når du tilmelder dig, accepterer du, at Visma DataLøn og ProLøn A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding.

Visma DataLøn og ProLøn A/S er dataansvarlig for behandling af følgende personoplysninger, når du tilmelder dig vores kurser:

 • Dit navn, e-mail og telefonnummer
 • Hvilken virksomhed du arbejder i (virksomhedsnavn og CVR-nummer)

Vi behandler disse oplysninger for at administrere din deltagelse på kurset.

Tilmelder du dig et webinar, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Du kan læse meget mere om Visma DataLøn og ProLøns behandling af personoplysninger her.

 

Bemærk, at alle priser er uden moms. Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Varighed: 1 times webinar


Har du spørgsmål så kontakt os på
72279002
kursus@dataloen-proloen.dk

1. Vælg dato

 • Tidspunkt
  By
  Pris
  Status

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning